مقدمه
در سال ۱۳۷۳ در هیأت امناء موسسه فرهنگی شهید مدرس، که در آن زمان به ریاست عالم ربانی، مرحوم آیت الله سید اسماعیل هاشمی و دبیری حضرت حجةالاسلاموالمسلمین سالک تشکیل میشد، طرح تأسیس مجتمع آموزشی صالحین با انگیزه اصلی و محوری توسعه خط تماس موسسه با جامعه نوجوان شهر، از طریق نظام رسمی تعلیم و تربیت، به تصویب رسید.
از همان ابتدا قرار بر این گذاشته شد که کار به گونهای تدبیر و انجام شود که مدارس صالحین ضمن قرار گرفتن در تراز بهترینهای علمی شهر، از نظر فضای فرهنگی و تربیتی نیز تبدیل به مأمنی شود برای خانوادهها و نوجوانانی که دغدغه آنها بیش از تعلیم، تربیت و تعالی است.
اکنون از سال ۱۳۷۴ که اولین واحد مجتمع تحت عنوان ” مدرسه راهنمایی صالحین” در یک منزل استیجاری کار خود را شروع کرد، ۲۴ سال گذشته و مجتمع دارای سه واحد آموزشی پسرانه فعال و مطرح در سطح شهر و کشور میباشد. سه واحدی که هر کدام برای خود مکان آموزشی مستقل و اختصاصی دارند. سال پیش نیز مدیر عامل موسسه از سوی هیأت مدیره ماموریت یافت تا مقدمات راه اندازی مجتمع دخترانه را فراهم آورد.
چهار سال پیش، یعنی در سال ۱۳۹۴ مدیر عامل محترم موسسه، جناب مهندس زمانی، در اولین جلسه هیأت امنا در سال نو، ضمن ارائه گزارش مبسوطی از روند روبه رشد و موفقیت آمیز مدارس با اشاره به سرعت تحولات در حوزههای مختلف و تحول نسلی ایجاد شده با استناد به منابع فکری موجود در مجموعه، و تجارب میدانی به دست آمده از خلال ۳۰ سال فعالیت فرهنگی و ۲۰ سال اختصاصاً مدرسه داری، ضرورت تدوین یک طرح تحول جهت ارتقاء نظام تعلیم و تربیت در مدارس صالحین را مطرح کرد. ایشان معتقد بود در صورت دستیابی به یک طرح مناسب میتوان بهرهوری مجموعه را در راستای اهداف عالی موسسه مدرس، که چیزی جز تربیت نسلی دانا، توانا، متدین و نقش آفرین در پیشرفت آینده ایران اسلامی و موثر در تحقق تمدن نوین اسلامی نیست، افزایش داد. در این جلسه نهایتا هیأت امنا پس از مباحث مبسوط، پیشنهاد جناب مدیر عامل را تصویب و هیأت مدیره و مدیر عامل را موظف به تدوین و ارائه طرح تحول مدارس نمود.
0 Comments