وزیر آموزش و پرورش ضبط و بارگذاری محتوای آموزشی در هر مدرسه بهطور جداگانه را بسیار وقتگیر و مشکل دانست و گفت: آموزشوپرورش برای حل این مشکل محتوی درسی را از پایه اول تا دوازدهم و از درس اول تا درس آخر طبق آنچه در بودجهبندی درسی سازمان پژوهش برآن تأکید شده است، تولید و در شبکه شاد قرار داده است تا معلمان از آن استفاده کنند؛ اما تقریباً یکسوم دانش آموزان دسترسی به شبکه شاد ندارند؛ بنابراین از ۱۵ شهریور هر روز ۴ کانال تلویزیون برای ارائه آموزشها در اختیار آموزشوپرورش قرار داده شده است.
حاجی میرزایی ادامه داد: طبق اعلام صداوسیما پوشش شبکههای آموزشی تلویزیونی ۹۷.۳ درصد است. بنابراین از این شبکهها می توان برای ارائه آموزشها استفاده کرد، اما اشکال برنامه آموزشی از طریق تلویزیون یکطرفه بودن آن است که برای حل این مشکل قرار شد در این مناطق در هفته یک روز معلمان در مدرسه بهصورت حضوری حاضر شوند و به رفع اشکال دانش آموزان بپردازند. همچنین به شورای مدرسه اختیار داده شده در چارچوب و اصولی که مطابق بخشنامه برای مدارس فرستاده شده، با توجه به شرایط مدرسه برای برنامه حضور دانش آموزان و معلم در مدرسه تصمیم بگیرند.
وی با تأکید بر ارائه آموزش به همه دانش آموزان، تصریح کرد: باید هوشیارانه عمل و بهطور دائم مسائل را رصد کنیم. در شبکه شاد امکانی مهیا شده که به روسای ۷۵۰ منطقه آموزشوپرورش کشور بهطور دائم دسترسی داریم و ارتباط با تمام سطوح و در تمام مناطق و ۹۹ درصد مدیران بهطور زنده و از طریق شبکه شاد برقرار شده است.
0 Comments